WIELRENNEN. HET BLIJFT ONS FASCINEREN

Zondagochtend elf uur. Even het naast mijn huis gelegen café ingelopen om koffie te drinken.Vandaag veel fietsers te gast vanwege het mooie weer.

Eerst komen er twee wielrenners binnen. Kennelijk de verkenners. Even later arriveert de rest.
Allemaal mannetjes van rond de zestig, die kreunend en steunend van hun fiets rollen. Managerstypes, boven-de-streep-onder-de-streep denkers met een marketingplan. Eén keer kijken en je weet het. Sommigen hebben wat schuim rond hun mond. Ze hebben vreemdsoortige helmpjes op. Als ze die dingen van hun Raad van Bestuur verplicht op zouden moeten,dan gingen zelfs zij, manager zijnde, massaal in staking. Ze hebben ook strakke veelkleurige truitjes aan. Met de naam van een bedrijf op hun rug. “Schoonmaakbedrijf Zuinigjes”. Het kan er net op. Ik zou mij toch overvloedig laten betalen voor ik vrijwillig met zo’n naam op mijn rug zou gaan rondfietsen.

lees verder

Advertenties

2 thoughts on “WIELRENNEN. HET BLIJFT ONS FASCINEREN

  1. Ach… vroeger speelde je voetbal en wilde dan Gento, Wilkes of JC zijn ‘ ik ben ..’ om daarna geschopt te worden omdat je 11 spelers voorbij ging en 21 doelpunten maakte. Zo kan ik het ook zeggen de wielrenners de ratten die denken de weg alleen voor zichzelf te hebben. De volvette buiken met te strakke shirtjes met opdruk’ Hoerentent Antwanette’ en op de broek ‘ Trekvereniging oude jongens viagrapillen’
    Du Moulin willen ze zijn maar het bleek ern natte droom te zijn..in de broek geseken door een druppelende en lekkende penis van 7 centimer in hun zeemleren broek. Piet van 84 demarreert en valt dood neer na 987 kilomer alleen op kop gereden te hebben. Bij de finish viel hij over een scootmobiel. Enfin, keep dreaming oldies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s