De juryering van de Maatschappij..

Rob en Annechien , willen jullie beiden naar voren komen? Fijn! Ja ,ga dáár maar staan.
Rob, jij kwam door de “blind audition” en wist meteen een groot publiek aan je te binden met je, laat ik maar zeggen, slaapkamerstem.
Annechien, ook jij kwam gemakkelijk door de blind audition, mede ook door dat aantrekkelijke ‘randje’ in je stem. Prachtig is dat.
Net als bij Rob voel ik ook bij jou de noodzaak om het journaal te presenteren. Bij jou, Annechien is dat minder maar dat weet je feilloos te compenseren met een groot enthousiasme.

Verder lezen

Advertenties

One thought on “De juryering van de Maatschappij..

  1. En nu eruit voor wat ranzige reclame uitingen. Robijntje kom er maar in dan gaan we even de oren wassen van de smoezelige juryleden koek zoekt mond. En daarna hup naar droomhuis gezocht in de schilderwijk met Arie en Anita..Anita is de prutsende klusser en Arie die werkt zwart bij de buurvrouw .die buurvrouw is uitgewoond en wenst ern beurt. Dus… wij van het klusteam zijn er als de kippenpest ziekzijnde gevolgte erbij. He..een klop ol de deur’ wer da?? Ach so sie sind …wie bist du… aha.. mevrouw Mergel Grot..u moet gekalkt worden en nemen we uw snor ook mee. Dus… let’ s go! May ik ook meedoen? Who? May Brexit. D’ r uit en rap hup opzouten… wat hoor ik nu ..Frau Mergel Grot zingt..’ wir fahren nach Engeland’ g*&€%÷×mme. We moeten..onderduiken.. schnell schnell. Weert Gilders groet met een gestrekte rechterarm. Nu..over naar t Joernaal.. kom er maar in Rob draaien wij onze klapstoelen. Are you ready? Patries..stop STOP jij moet niet zo seiken dat doet jouw man maar. Mond open..oogjes dicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s