Prof

Voetbalseizoen is weer op weg. Geen idee waarheen, maar soit. Interviews met voetballers leveren altijd weer vermakelijke momenten op. Ook nu.

Een voetballer wordt geïnterviewd naar aanleiding van een gemiste strafschop. En ook deze voetballer praat uitsluitend in de tweede persoon enkelvoud. De jij-vorm. Het lijkt altijd of een voetballer het over een ander heeft als hij over zichzelf praat. Dat kan behoorlijk verwarrend zijn:

“Vertel eens Henk, hoe kon je nou die strafschop missen?”

“Ja, hoe is dat gebeurd, hoe is dat gebeurd?” (voetballers herhalen altijd de vraag) ”Eh…ja, dat weet JE niet, hè. JE staat voor de goal en dan mis JE.” LEES VERDER

Advertenties

31 thoughts on “Prof

 1. Heer Paco, hoe toevallig! Ook Professor dr.mr. ir. R.Leijdecker
  ( 1955) van het O.I.L. (1955) en nummer 22, zijn even druk met onderzoekswerk.

  Maar dat komt ook na een lange reis naar India en Nepal en bij terugkomst even de beide benen op de grond te moeten zetten.
  Mr. R. Elativeren, adviseerde dit dringend, doch geheel terzijde en zonder uurtje factuurtje. Enfin… wij wachten u nieuwe blogs af.

  Met hoogwaardige Mauro moet blijven groet zonder egdoogsteun van de Partij Van de Verschrikking,

  Uw nummer 22 c.s.

 2. Pff, gelukkig je bent er nog.
  Ik wacht wel totdat je klaar bent met de projectjes waar je druk mee bent.
  Succes ermee.
  Geesje

 3. Druk met planking Paco?
  Het moet ook niet gekker worden hé. Ik hoorde van mevrouw Painter dat je van dat geplank spit hebt opgelopen en dat je daarom niet blogt.
  Ik heb haar verteld dat ik het een mirakel vind dat Paco niet al veel eerder is ingestort want ik geef het je te doen om iedere dag weer een orgineel en immer humoristisch blog te bedenken.
  En nu is Rijk ook nog dood.

  Ceesgegroetje

 4. Kon je nergens meer vinden, en ineens zag ik een link bij mijn gegevens staan, jij was het. Ik heb pas onlangs bij een bijdrage ( van lang geleden ) van mij gelezen dat je in het zelfde straatje van mijn opa en oma woonde, dat vond ik zo bijzonder. Ken je Coby nog van het Volkskrantweblog? Haar opa en oma woonde ook in die straat, zo apart. Hoop dat het goed met je gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s