LOCH NESS

Wethouder Jansen, diie niet alleen wethouder is maar ook eigenaar van een paar grote zaken is opgelicht door een Duitse “klant”. Het gaat om twee miljoen euro.
Of wij dat ‘even’ willen rechtzetten.
Hij belt mij met wat instructies, de naam van de Duitser, die Heimlich heet en de mededeling dat de Duitser in Ness is gesignaleerd dus verbreek ik de verbinding voor hij verder kan gaan preken.

Samen met de vrijeradicaal Ab vlieg ik naar Londen, vandaar naar Aberdeen en vervolgens rijden wij met een huurauto naar Loch Ness in Schotland.
Veel Hotels zijn er niet maar in geen van de hotels zit Herr Heimlich dus bel ik Jansen maar weer: ‘Heimlich zit hier niet Jansen, heb je nog wat informatie?’
‘Hij moet daar zitten, Paco. Hij zit in hotel Zeewinde. Kan zelfs jij niet missen.’
‘Hotel Zeewinde? Klinkt niet erg Schots, Jansen’
‘Schots?? Hoezo Schots?? ‘
‘Ab en ik zitten midden in Loch Ness, Jansen. Hoe Schotser wil je het nog hebben’
‘Loch Ness??? Jezus, Paco, Heimlich zit in het dorpje Nes op Ameland!!!
Mijn God! Wat is er van jou geworden Paco!
Ik weet nog dat ik er bij was toen je op het punt stond je diploma te krijgen en uit te groeien tot een heuse gesalarieerde volwassene met een sofi-nmummer en een studieschuld! Dat was de tijd dat je nog niet was aangetast door drankmisbruik. Man wat stel je mij teleur. Regel dit!!!

Jansen hangt op. Ab stelt lachend een pilsje voor in een hotel .Ik kan hem wel wurgen.
Achter de bar van het hotel staat een vent die van boven tot onder is doorgetatoeëerd
De kop van een groot monster eindigt bij zijn nek. Ab vraagt beleefd hoe hij aan die enge huidaandoening is gekomen. De barman wil iets giftigs zeggen maar bedenkt zich als hij Ab een mug ziet doodblazen.

Naast ons aan de bar zit een vent met twee geamputeerde benen volledig dronken te wezen.Lallend bestelt hij nog een whiskey. De doorgetatoëeerde barman weigert dat waarop de man begint te janken.
‘Doe niet zo lullig man,’ zegt Ab tegen de barman. ‘Die vent hier kan toch al niet meer op zijn benen staan,dus wat maakt het uit.’
Barman gaat in een deuk en laat ons door zes gorilla’s de tent uitsmijten.
Wisten wij veel dat die geamputeerde vent zijn broer was.

Tweeduizend euro lichter zijn wij weer in Holland en reizen door naar Nes.
In Ameland.

Wordt vervolgd..

Advertenties

53 thoughts on “LOCH NESS

 1. Ha Paco, Amice et Autre Amices!

  1 welgemeende goedemorgen!, maar dit terzijde.

  Herr Heimlich-Greep, staat bekend als de man die zijn relaties in een wurgende greep kan houden, net zolang totdat de euro’s spontaan uit de mond gespuugd worden. Danke, herr Kunde, danke!
  Dan wordt er op zijn duer geklopft; Wer da? zegt de wurger, verre neef van Jack the Stripper, paaldanser te London- Aberdeen en Stadskanaal. Ich bin’s, een piepstem van een zeer jonge luchtig gekleed geimporteerd – na een 4 weekse container tocht met Container Air- dame, die snel de munten in diverse zakken en openingen van haar lichaam moet stoppen. So, schats das ist Trinkgeld!
  Herr, krachtige arm, verwurgd verder en de arme Kunde laat wat onverstaanbare Oezbeekse klanken uit zijn inmiddels vol met munten gevulde mond komen, Hilfe? iek heb keine Atem mehr..!
  Nou, dan moet je niet zo piepen, zegt Herr EehabeeOh.. ik zal u even helpen en zijn greep wordt even wat losser. So, gut? und jetzt Die Kohle bitte. Zijn eunuch serveert direct Sauerkraut mit Wurst op een zinken bord met een inscriptie: Sauerkraut macht frei. Tja, dat kan allemaal deze dagen, oder..?

  De dame zegt met haar inmiddels uitpuilende lichaamsopeningen….Ich habe meine Nase auch Voll, baas…

  Zullen we een lijntje nemen, dann Liebling…

  Wer da? er wordt geklopt…

  wordt vervolgd

 2. Haha die paco,

  wat heb jij toch mazzel!
  Lekker naar Loch Ness.
  Ik was er mooi een tijdje gebleven.

  Laat die Jansen het rambam krijgen met z´n Nes…

  Maar ik ben wel benieuwd naar het vervolg…
  Groet van Marlou

  .

 3. De ontuchtplegers op Ameland, allen minderjarig, zijn inmiddels in Bielefeld veroordeeld tot taakstraffen met een heropvoedende waarde.

 4. Dit soort verhalen kan niet vaak genoeg herhaald worden want ik weet nu waar die wandelende inktpot die zich zanger noemt eerst heeft gewerkt.
  Het blijkt dus gewoon een kroegzanger te zijn die uit een meer is gekropen….

  Fijne dag!

 5. Nu op naar Ameland, Herr Heimlich in zijn kladden grijpen. Hoe zal Heimlich eruit zien? Heeft Jansen jullie daar over gebriefd? Lognon? Mond als een streep? Rechterarm die bewegingloos langs zijn graatmagere lijf hangt? We zullen het allemaal snel weten… hoop ik…

 6. Vsp, Amice!
  Bielefeld, amai zeg dat is me een wereldberoemde stad in het roergebied(..), u weet dé arsloch stad bij onze oosterburen. Daar zijn de Bielenfelders beroemd door. Wereldfaam!

  Wer da? is op elke huis geschroefd. bespaart het auf befhel roepen. Huize (Haus) Wer Da? als verzamelplaats voor ontuchtplegers uit de hele, hele, hele europsese unie. ( hofleverancier is Italië ( locatie vati cano city), dat weer wel, toch.
  Tip: Paspoort en fiets zelf meenemen!

 7. Ik zou daar geen voet meer binnen zetten als ik die broer was! 🙂
  2000 euro lichter maar dat zijn onkosten, die kun je aftrekken van de belastingen! kijk uit naar het vervolg, groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s