BICEPTUELEN, EEN VERGETEN GROEP

                                                                            

LEES OOK THE PACOPAINTER DAILEY

Als je het over vergeten groepen hebt, dan springt er één wel in het oog. De groep Biceptuelen.
Die worden noga leens vergeten. Achtergesteld zou ik willen zeggen.
Het is die groep mannen en, jazeker, ook vrouwen die omzichtig om zich heen kijkend een sportschool insluipen. Meestal als het donker is, dat niemand ze ziet.

Overdag in ruimzittende sportcolberts de manager uithangen in multifunctionele kantoorgebouwen en ‘s avonds ingevet met tijgerbalsem de krachttoestellen beklimmen.
Niemand die het weet. Zelfs hun partners niet. Die zitten tegen die tijd Tiroler mutsen te breien achter een illegaal dvd’tje van Piet Pornosma. Dvd’s met titels als ‘twee hitsige weervrouwtjes in de wind.’ Of; ‘zoals de wind waait waait mijn rokje.’
Wat moet je anders als je partner zijn ‘dagelijkse wandeling bij nacht maakt.

Vergeten wordt nog wel eens dat een biceptueel ,een geaardheid is. Zodra hij een halter ziet, gaat hij zweten. Dan moet hij weer. Als hij een haltertopje ziet is het nog erger, dan spuit de testosteron aan alle kanten zijn oren uit om over andere afvoeropties maar niet  te spreken.
Waarom dus, is er nog geen steunpunt biceptuelen opgericht!  Dat zo’n biceptueel zich anoniem kan melden bij een opvangcallcenter.

‘Dag meneer, wat kan ik voor u doen?’
‘Ik eh…ben biceptueel.’
‘Fijn, wanneer bent u uit de kast gekomen, meneer?’
‘Vorige week,  het was zo’n kast waar je negentien keer overheen moet springen met ingetrokken teennagels. Schijnt  goed te zijn voor de ontwikkeling van gespierde kalknagels. . Oveigens ben ik niet UIT de kast gekomen, maar ben ik IN de kast gekomen. Man wat een orgasme en..’
‘Ja, ik begrijp het meneer. Kunt u er met iemand over praten in uw omgeving? Een geestelijke of zo?’
‘Nou, ik heb met een bevriend pastoor gepraat. Die kende ik nog van vroeger. Maar toen ik in de pastorie kwam en hem daar in de ringen zag hangen, kreeg ik mijn bedenkingen.
Daarom bel ik u maar.’

Mooi, daar doet u goed aan. Het beste is om er voor uit te komen.’
‘Dat kan bijna niet. Ik heb een tijdje samengewoond met een homotrainer en sinds vorige week heb ik een trilplaat in huis. Prachtig exemplaar, ligt lekker in de hand en je krijgt er een behoorlijk stijve..’
‘Ho ho. Stop maar. Ik zal u mijn advies geven; ik zou als ik u was voorlopig dagelijks wat kampfer slikkken.Dat vermijdt biceptuele fantasien en…hallo?….hallo?  Bent u er nog?’
‘Eh, jazeker,  er komt net een crosstrainer binnen.. Een plaatje, ik ben helemaal verliefd.
Tot ziens he.We bellen!

Advertenties

34 thoughts on “BICEPTUELEN, EEN VERGETEN GROEP

 1. Pingback: Blog In Blik » BICEPTUELEN, EEN VERGETEN GROEP

 2. er zijn nog vegeten groepen Paco; dus je kunt nog vooruit; ik weet wel wat een halster is maar een halter al sla je me dood………

 3. Toen het tennisseizoen voorbij was ging ik in december naar de sportschool en zag leeftijdgenoten biceptueel bezig. Ik deed ook wat met gewichten, maar verknalde m’n ruggegraat met roeien. Heb nu al 7 weken ischias met rotpijn in m’n rechterbeen. Volgende week een MRI. Ik lees dus je column met omfloerste blik..

 4. Good morning Amice and friends, here’s Arnold Dakbedekker speaking from the US of ABC, excuse me I’ve forgotten the rest. Can you please tell me more about this program with the pastor. I ask you this because my brain is dropped down into my biceps and now that I’m a bit older nothing works anymore. I’ve tried 1 gallon a day of anabolicum but that doesn’t work anymore too. I’m sorry that I can’t write in Dutch, but use Google translator for the best result.
  Please help me out with my problem, otherwise I have to ask Dr. Phil and he’s a doctor you wouldn’t ask even where Jantje the pruimen saw hanging.
  Thanks a lot pall in advance!

  Yours sincerely…….

 5. Amice Paco, amices van ons verbond! 1 goede zaterdagmiddag.

  ( Tja, eerst nog wat onderzoeksresultaten met wiskundige formules ( voor mij duidelijk voor de lezer totaal onbegrijpelijk, maar dat geeft een zwaar gewicht aan een rapport. minimaal zijn mijn rapporten 12.521 pagina’s. exact die laatste geeft de doorslag. Een formule is
  TaR1 x iWr /NoRf = WcpD2 , begrijpt u het.. ik hoor het graag, maar dit zoals meestal ter inleiding en terzijde. We zijn tenslotte Absurdisten, lid van het Verbond van Absurdisten)

  Wederom hebt u , Amice PAco/#9, mij doen verbazen met uw wonderlijk opmerkingsvermogen, juist nu ik net een rapport zou gaan overhandigen aan de CU, heer Reetje Rouwvoet over over wat Triceptuelen in de gristelijke gemeenschap (cohort 134.563 /100%) denken over god, hun god!
  Tja, daar zijn Biceptuelen niets bij, alhoewel een biceptuele triceptueel natuurlijk een zwaargewicht is in het kerkbestuur,c.q. parochiale naturistische Mein Kamping vereniging in de omgeving van Westerbork ( bible belt),

  In mijn aanbevelingen ( via ons welbekend buitegewoon lid van ons verbond; de weledele heer prof.dr..mr. ir R.Leijdeceker (1955)) opperde ik de oprichting van de Triceptuele Atheistische Donkere Kamer Heren Genotschap ( locatie: Epe/naast Kristien Le Fuck Groothandel/ingang op zondag achterom ( herinnert u dit nog?? voor de leken..scrollen op VKblog nummer 22).

  Ik moet mijn rapport aanpassen, want de actuele ontwikkelingen zijn in het verleden geen garantie voor de toekomst, toch.
  Ik zal bij Reetje Rouwvoet, een revisie overhandigen waarin ik pleit, nee af zal dwingen ( desnoods met de hand van god a la mama mia dona) de subsidie van €2.378.029 aanvraag door de 2 kamer te jassen, voor de bouw van een grottenstelsel tussen Barneveld naar Staphorst als de Donker Kamer Parochiale Refemotoriek Gestoorde Linie voor Biceptuele en Triceptuele (wellicht later Quadroceptuele) zwaar eiken gewichten van de TeringLeijer Kamp (Zutphen) afdeling.

  Van die rapportejn ga ik deze dagen dartelen in de wei.. s kijken of ik wat’Sextetuelen bezigheden buitens huis hebbende pastorale zoekende herdershonden daar kan aantreffen in gebukte houding!

  “Zeldzaam, meneer van de krant, zoveel van die herdershonden en gebukt, treffen we niet in de buitenlicht meer aan”
  Nee, dat weten we meneer de onderzoeker.. ze doen u aan biceptuele en triceptuele ontspanning.

  Waarvann dan maar akte, Amices!

  • In dit dicht
   laat ik u weten
   dat ik ben gezwicht
   met heel veel zweten
   voor het biceptuele gezicht
   van dhr. Reetje Rouwvoet
   deze in de kast zijnde nicht
   moet nodig eens met de knoet
   dan wel een flinke trap van
   paardje Breekers rechter achtervoet

 6. Amice,

  Eeen nieuwe groep bycletteueel rijdt den tour de chance
  gaan dansen in het donker met eerwaarde frans
  en drinken kopkaas bier met een vleuge pommerans
  Ach, so sprak unseren vati..Ook gij, hier
  jazeker vati, lust u een glaasje kopkaas bier
  nee, schaap ik berng u juist uit Trier
  meinem Klavier!

  Vati, vati dat is echte surprise, een geschenk
  ’t komt zeker dat u veel aan uwen vazallen denkt
  de ratten uit uwen kerk
  die graag dansen op uw voorgangers zerk
  Maar jongeman, die kon er ook echt wat van
  daarom liep hij zo gebukt
  er was een kardinaal die hem telkensmale
  wel 5 x had afgerukt

  Besmukt, besmukt
  vati, bent u nu helemaal van de gristelijke katholieke pot gerukt?
  nou kijk eens aan wat ik heb geproduceerd
  een drol, een heilige drol
  zomaar, zomaar voor uwen lol!

 7. Aha het zijn dus ‘de Kardinale Kettingrukkers’ die in Den-Haag oproerkraaien…word toch zo wijs van dit blog :o)
  [‘Het lijkt wel of deze vorm van criminaliteit steeds ‘populairder’ aan het worden is.’bronAD12/02] Bizar!

 8. Ha Paco,

  Klopt helemaal, als het donker is zie je ze hier ook rondsluipen en parkeren tijdelijk hun hondje aan een boom.
  Een goede week gewenst. oma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s